Digitale formulieren

Op deze pagina staan de nieuwe formulieren

Klik op een van de onderstaande bullets om direct naar het nieuwe formulier te scrollen.

- Kennis- en ervaringstoets hypotheek
- Vragenlijst Belastingaangifte

Een overzicht van alle beschikbare formulieren vind je op deze pagina. Wil je het volledige formulier zien, plan dan direct een online demo in.

Wat klanten zeggen:

Al ruim 3 jaar werken we naar tevredenheid met digital forms. De schadeformulieren worden bijna altijd ingezet door ons. Tijdens telefonische melding van klant heeft klant al bevestiging met digitaal formulier in diens mailbox zitten. Na ontvangst van info volgt een snelle verwerking waarmee we enorm veel tijdswinst hebben geboekt en kwaliteit verbetert is.

Voor ons zijn de formulieren een echte aanvulling op onze dagelijkse dienstverlening.

Jorrit aan het Rot - VLOT advies

Kennis- en ervaringstoets hypotheek

In samenwerking met Ophrys is een digitaal kennis- en ervaringstoets voor hypotheken ontwikkeld.
Ophrys is een onafhankelijk, full-service dienstverlener op gebied van compliance vraagstukken en heeft uit die hoedanigheid een kennis- en ervaringstoets hypotheken ontwikkeld. Klanten van Digital Forms kunnen deze nu ook digitaal afnemen.

Wil je gebruik maken van deze digitale kennis- en ervaringstoets dan dien je het origineel via de webshop van Ophrys af te nemen. Geef in het bericht aan Ophrys aan dat je klant bent van Digital Forms. Na ontvangst van je betaling aan Ophrys, voegen wij het digitale formulier toe aan je huidige licentie. Uiteraard inclusief koppeling met Elements.

Kennis- en Ervaringstoets vragen

De toets

De kennis- en ervaringstoets hypotheek bestaat uit 15 vragen meerkeuze vragen. Allen opgesteld door Ophrys waardoor je zekerheid hebt dat het Wft-proof is.

Kennis- en Ervaringstoets score

Direct uitslag

Aan het einde van het digitale formulier krijgt de klant te zien of hij voldoende punten heeft behaald om verantwoord op basis van execution only een hypotheek af te sluiten.

Kennis- en Ervaringstoets ondertekening

Handtekening

Aan het eind van het formulier heeft de klant de mogelijkheid om een handtekening te plaatsen. Daarna ontvangt de adviseur automatisch een pdf van de vragen en antwoorden via de mail.

Vragenlijst Belastingaangifte

In samenwerking met één van onze klanten is een Vragenlijst Belastingaangifte voor particulieren ontwikkeld. Hieronder zie je een aantal printscreens en uitleg. Heb je aanvullende vragen of wil je van dit formulier gebruik maken, stuur ons dan een e-mail of plan direct een online demo in.

Belastingformulier

Prefill vanuit Elements

De eerste twee pagina's bestaat uit NAWTE van de aanvrager en partner. Voor gebruikers van CRM-systeem Elements kunnen wij deze velden vulden met de gegevens die in Elements staan.

Belastingformulier

Persoonlijke situatie

Het formulier is in thema's ingedeeld. Het begint bij de Persoonlijke situatie. De klant heeft de mogelijkheid om onderwerpen aan te vinken. Op het moment dat de klant een vinkje zet, krijgt de klant vervolgvragen te zien.
Uiteraard krijgt hij alleen vervolgvragen te zien voor de onderwerpen die zijn aangevinkt.

Belastingformulier

Sparen en beleggen

Naast het thema Sparen en beleggen, krijgt de klant ook vragen over Werk en woning en Persoonsgebonden aftrek.

Alle thema's werken op dezelfde manier. Als een klant een onderdeel aan vinkt, dan krijgt hij over dat onderdeel vervolgvragen te zien.

Naast de invulvelden heeft de klant ook de mogelijkheid om documenten te uploaden. De antwoorden ontvang je via e-mail terug en als je gebruik maakt van Elements, dan plaatsen wij de mail direct in het klantdossier.

© Copyright 2021-2024 DigitalOnly. All Rights Reserved.

No Code Website Builder